FI EN

Forskningsplatsens förbindelse


Forskningsplatsen, dvs. den institution där forskningen utförs, ska åta sig att sköta om projektets administration och finansiering genom att ge en skild förbindelse i Akademins e-tjänst. Förbindelsen ges på följande sätt:

Den sökande sparar uppgifter om den person som ska ge forskningsplatsens förbindelse under fliken Finansiering i e-tjänsten. Begäran om forskningsplatsens förbindelse skickas som ett e-postmeddelande till den som ska ge förbindelsen efter att ansökningstiden har gått ut. Det är viktigt att personens e-postadress är rätt ifylld och att den är i aktiv användning.

Den som ska ge förbindelsen får sedan ett e-postmeddelande med en länk till e-tjänstens inloggningssida. Efter att personen har loggat in ser han/hon sina begäran om förbindelse under fliken Mina förbindelser.

Efter att personen har läst igenom den elektroniska ansökan och dess bilagor och givit forskningsplatsens förbindelse till projektet (genom att kvittera meddelandet med begäran om förbindelse) får den sökande en bekräftelse per e-post.

Nedan följer olika alternativ för forskningsplatsens förbindelse (efter beslut av överdirektören för forskning 6.3.2013):

Senast ändrad 25.6.2015
  • FINLANDS AKADEMI
  • Hagnäskajen 6
  • PB 131
  • 00531 Helsingfors
Följ oss:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VÄXEL 0295 335 000
REGISTRATORS-
KONTOR
0295 335 049
FAX 0295 335 299
   
E-POST fornamn.efternamn@aka.fi
ÖPPETTIDER mån–fre 8.00–16.15
   
SÖK MEDARBETARE »
DATASKYDD »
KONTAKTINFORMATION & FAKTURERING »
FRÅGA OCH TYCK TILL »