10.11.2015

Kestävän energian teemat tutuiksi Millennium Youth Course – Sustainable Energy -kurssilla

Kiinnostavatko globaalit haasteet ja teknologiainnovaatiot, joilla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta? Ajankohtaiset energiateemat ja kestävä kasvu ovat teemoina 21.11.-20.12.2015 järjestettävällä kansainvälisellä Millennium Youth Course – Sustainable Energy -verkkokurssilla, jonka asiantuntijoina toimii joukko eturivin suomalaistutkijoita luonnontieteen ja teknologian aloilta.

Kaikille yli 15-vuotiaille suunnattu kurssi antaa monipuolisen katsauksen yhteen nykyajan suurimpaan globaaliin haasteeseen, kestävään energiaan. Kurssi vastaa laajuudeltaan suomalaista lukiokurssia. Opiskelijat voivat pyytää kurssidiplomia vastaan opintosuoritusta omasta oppilaitoksestaan tai opintopistettä Helsingin yliopiston kemian laitokselta.

Kurssin järjestävät Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa toimivat Helsingin yliopiston LUMA-keskus ja LUMA-keskus Aalto (molemmat osa LUMA-keskus Suomea) yhteistyössä Tekniikan Akatemian kanssa.

Millennium Youth Course: Sustainable Energy -kurssi juhlistaa vuosina 2010-2014 järjestettyä Millennium Youth Camp -leiriä ja se tekee myös tunnetuksi Tekniikan Akatemian Millennnium Technology Prize-palkintoa.

Katso kurssin mainosvideo: https://www.youtube.com/watch?v=UguWTWhsfMM

Lisätietoa: http://luma.fi/artikkelit/4118/millennium-youth-course-2015-sustainable-energy

Osallistu kurssille: http://mooc.helsinki.fi/

Yhteydenotot: my-science@helsinki.fi

Kuva: Elisa Lautala

Viimeksi muokattu 10.11.2015

Tietysti.fi on Suomen Akatemian sivusto, joka kertoo yleistajuisesti Akatemian rahoittamasta tutkimuksesta sekä tieteestä ja tutkimuksesta yleensä. Sivuille kootaan muun muassa tutkijahaastatteluita, tieteen yleisötapahtumia, tiedeuutisia ja tutkimuksesta kertovia taustajuttuja.

Seuraa meitä:

Ota yhteyttä

Suomen Akatemian viestintä
terhi.loukiainen@aka.fi

Lisätietoja Suomen Akatemiasta www.aka.fi