SV EN

NORIA-netit

Pohjoismainen tutkimusneuvosto NordForsk käynnisti vuonna 2007 pohjoismaisten perustutkimusrahoittajien yhteistyön lisäämiseksi NORIA-net nimisen rahoitusmuodon. NORIA-net -hankkeissa verkotetaan tutkimusrahoittajia, tehdään yhdessä selvityksiä ja muokataan yhteisiä toimintatapoja.

Akatemia on ollut mukana kahdeksassa hankkeessa. Neljää hanketta Akatemia on koordinoinut (Nordic-Asien Research Funding Cooperation, Development of Peer Review in the Nordic Context , NORIA-Net on Health and Welfare ja Nordic evaluation of Sports Sciences). Akatemia on ollut osallistujana myös neljässä muussa hankkeessa (The use of bibliometrics in research policy and evaluation activities, The Nordic eScience, Initiative Nordic Research Infrastructure Network  ja Nordic Network for International Research Policy Analysis). NordForsk on sittemmin uusinut tämän rahoitusinstrumenttinsa käyttötarkoitusta ja nyt se on tarkoitettu edesauttamaan NordForskin strategisten tavoitteiden saavuttamista.

Vuonna 2012 käynnistyi NORIA-net Arctic valmistelemaan yhteispohjoismaista arktisten alueiden tutkimusohjelmaa. Akatemia on mukana NORIA-net Arcticissa.   

Nordic-Asien Research Funding -hankkeesta löytyy tietoja

Kaikista muista NORIA-net- hankkeista löytyy lisätietoa NordForskin sivuilta. Kunkin yksittäisen NORIA-netin sivuilta löytyy myös hankkeissa tuotetut raportit.

Lisätietoja

johtava tiedeasiantuntija
Leila Häkkinen
puh. 029 533 5033
etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Viimeksi muokattu 3.2.2015
Seuraa meitä:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJASELOSTEET »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »