SV EN

Uutta syyskuun haussa 2018

Toimikuntarakenne uudistuu

Akatemiassa toimii 1.1.2019 alkaen kolme toimikuntaa: biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunta (BTY), kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen toimikunta (KY) ja luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunta (LT).

Akatemian nykyisten biotieteiden ja ympäristön tutkimuksen toimikunnan (BY) ja terveyden tutkimuksen toimikunnan (TT) toiminta päättyy vuoden 2018 lopussa. Niiden seuraajana aloittaa uusi biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunta (BTY), jonka jäsenten toimikausi alkaa 1.1.2019. Uutta toimikuntaa vastaava BTY-vastuualue aloittaa Akatemian hallintovirastossa jo 1.8.2018.

Akatemian hallituksen päättämät rahoituspäätösten linjaukset on esitetty Tutkimusrahoituspäätösten perusteet -asiakirjassa. Myös tätä tarkentavat toimikuntien rahoituspäätöksiin vaikuttavat rahoituskriteerit ja linjaukset on esitetty Akatemian verkkosivuilla. Näillä toimikuntien sivuilla on myös tietoa esimerkiksi aikaisemmista rahoituspäätöksistä ja hakemusarvioinnista kohdassa Tieteelliset toimikunnat. Tutustu sen toimikunnan linjauksiin, jolle jätät hakemuksesi.

Nykyiset BY- ja TT-toimikunnat ovat valmistelleet yhteiset rahoituskriteerit ja rahoituslinjaukset uuden BTY-toimikunnan kevään 2019 päätöksenteon tueksi. Nämä linjaukset koskevat syyskuun hakua 2018.

Tutkimussuunnitelma tehdään jatkossa verkkoasioinnissa (SARA)

Tutkimussuunnitelman rakennetta on uudistettu hakijoiden ja arvioitsijoiden palautteen perusteella. Tutkimussuunnitelman uusi rakenne auttaa nostamaan esiin arvioinnin kannalta tärkeitä asioita.

Tutustu myös uuteen ansioluettelomalliin.

Uutta haussa -sivua päivitetään kesän ja syksyn aikana.

Tarkista ajantasaiset ohjeet verkkosivuiltamme ennen kuin täytät lomakkeen. Voit kuitenkin valmistella hakemusta aikaisemmin julkaistujen ohjeiden perusteella jo ennen haun avautumista.

Ask & Apply -kiertue

  • Ennakkotapaaminen tutkimuspalveluiden kanssa Tutkimuspalvelupäivien yhteydessä ke 22.8. klo 15.00-16.30
  • Katso kiertueaikataulu
Viimeksi muokattu 15.8.2018
Seuraa meitä:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJASELOSTEET »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »